Nu ook betalen met je telefoon

Bij Bellmark Games kun je op drie manieren betalen. Per Ideal, Playwallet en ook per telefoon. Betalen per telefoon is vooral geschikt voor betalingen van kleinere bedragen. Deze manier van betalen is ook een heel handige en snelle manier van betalen en wordt daarom bij steeds meer transacties gebruikt. Na het betalen per telefoon kun je ook gelijk gaan spelen op de gokkasten van Bellmark Games.

Hoe werkt het betalen per telefoon?
Als je bij Bellmark Games wilt gaan gokken en wilt gaan betalen per telefoon kun je bellen naar een 0900 nummer. Dit kan bijvoorbeeld 1,30 per gespek kosten. Soms is het zo dat je per minuut afrekent of dat de kosten per gesprek hoger zijn. Meestal zijn de kosten 1,30 per gesprek. Als je naar dit nummer belt krijg je een pincode te horen. Deze pincode moet je invullen in het betaal venster en daarna druk je op verzenden. Op dat moment wordt gelijk door de server van Bellmark Games de pincode geverifieerd of deze gelijk is aan de pincode die is uitgegeven. Als deze hetzelfde is en dus klopt kun je dit via een link bevestigen. Je account wordt dan gelijk opgewaardeerd en je kunt gelijk gaan gokken op onze gokkasten.

Voordelen van betalingen met je telefoon
Betalen met je telefoon wordt heel veel gebruikt en is daarom ook een zeer populaire manier van betalen. De voordelen van betalen op deze manier zijn dat het ook een zeer veilige manier is. Bovendien werkt het zeer snel en is dus heel handig als je snel wilt gaan spelen. Ook kun je ook op die manier je account snel opwaarderen terwijl je aan het spelen bent. Dit geeft dus niet al te veel oponthoud en zo kun je dus vrijwel ongestoord lekker door blijven gokken. Ook is het een groot voordeel dat je het met je vaste telefoon kunt doen maar ook met je mobiele telefoon. Dus kun je altijd wel spelen want iedereen heeft tegenwoordig wel een mobieltje bij zich.

Bellmark Games is er dan ook erg blij mee dat we je deze mogelijkheid van betalen, naast het betalen via Ideal en Playwallet, ook kunnen aanbieden. Een veilig, snel en makkelijk betaalmiddel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top