Gokkast van de week Super Nudge 6000!

Het spel Super Nudge 6000 biedt de speler een geweldige spel ervaring door de combinatie van een klassieke gokkast en de sfeer van een typische Amerikaanse diner. De gokkast waarop je speelt heeft een klassiek retro uiterlijk en zal de speler doen denken aan het spelen in speelhallen en in de horeca. De graphics op de achtergrond beelden een Amerikaanse diner uit. Hierdoor heb je echt het gevoel dat je zit te spelen in een diner in de Verenigde Staten.

Speel Super Nudge 6000 in Super Meter mode

Super Nudge 6000 biedt 2 x 3 reels aan en 5 lijnen en wisselbare inzet. Je speelt een basis spel en daarnaast is er een super meter mode met een automatische nudge optie. Aangezien het spel maar 3 reels heeft is het een typische klassieker waarbij eenvoud en elegantie voorop staan.

Kies je inzet en aantal munten om te spelen!

De speler kan kiezen tussen het spelen met 10 cent, 20 cent of 1 euro. Daarnaast kan de speler kiezen om met een 1 enkele munt te spelen of met 10 munten. Kiest de speler voor 10 munten dan speel je dus per spel voor 1 euro, 2 euro of 10 euro. Bij 1 enkele munt staat een enkele lijn open en krijg je gelijk uitbetaalt. Kies je voor het spelen met 10 munten speel je met alle vijf lijnen tegelijk en kan je bij winst kiezen voor uitbetalen of voor het spelen van de super meter. Door op meerdere lijnen te spelen en met 10 munten verhoog je aanzienlijk je kansen op winst.

Deze gokkast heeft een Supermeter functie!

Als de speler een winnende combinatie behaalt en met 10 munten speelt kan de speler toegang krijgen tot de Supermeter. Bij het spelen van de Supermeter heeft de speler de keuze tussen het spelen met 20,40 of 60 munten en 5 verschillende winstlijnen. Het unieke van de Supermeter is het Nudge onderdeel. Bij het spelen met 20 munten krijgt de speler maximaal 1 nudge, bij 40 munten 2 nudges en bij 60 munten maximaal 3 nudges. Een nudge is een extra duw en kan er voor zorgen dat je bij verlies toch een rij van drie symbolen kan behalen en dus kan winnen. Daarnaast kan je in de Supermeter drie kronen op een rij krijgen waarmee je veel extra winst kan behalen. Win je in de Supermeter dan kan je vervolgens nog een ronde hierin spelen voordat je terug gaat naar het basisspel.

Super Nudge 6000 is een klassiek gokkast spel met een extra bonus spel waardoor je nog meer kans maakt om te winnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top