Bij Bellmark Games kun je ook betalen met Playwallet

Naast het betalen per Ideal en met je telefoon is er nog een derde manier waarop je kunt betalen namelijk met Playwallet. Dit is een vrij nieuwe manier van betalen maar biedt je ook de voordelen die je hebt bij het betalen met bijvoorbeeld je telefoon. Het werkt net zo makkelijk en snel en is ook zeer veilig te noemen.

Hoe werkt het?
PlayWallet moet je zien als een soort digitale portemonnee. Deze portemonnee is gekoppeld aan een telefoonnummer en deze kun je vullen door middel van diverse online betaalmethoden. Je kunt hem bijvoorbeeld opladen via Ideal, creditcard, SNS bank, ABN AMRO bank en via de ING bank. Daarna kun je je speelcredits betalen door te bellen naar een gratis telefoonnummer van de aangesloten spelaanbieders. Als je je hebt aangemeld en de beschikking krijgt over deze PlayWallet kun je ook bij veel andere instanties betalen.

Beveiligingsmethoden bij PlayWallet
PlayWallet gebruikt varschillende beveiligingsmethoden waaronder een 5-cijferige pincode en moet je bij aanmelden een wachtwoord invoeren. Mocht je dit wachtwoord zijn vergeten is dat geen enkel probleem. Je gaat dan gewoon naar het inlogscherm, klikt op de link ‘wachtwoord vergeten’ en vult de benodigde gegevens in. Je wachtwoord wordt dan direct naar je toe gestuurd. Op die manier is het zeker dat je e-mailadres klopt en dit is ook een extra beveiligings methode voor jezelf.

Overzicht van het saldo van je PlayWallet
Het opwaarderen van je ‘digitale portemonnee’ is heel eenvoudig en je transacties zijn vrijwel direct zichtbaar in je PlayWallet account. Vooral als je stortingen doet via Ideal, deze worden zeer snel verwerkt en dat heeft als voordeel dat je dan ook gelijk je internet transactie kunt betalen. Ook is het mogelijk om geld terug te storten op je eigen bank- of girorekening. Je moet dan inloggen op je account en op het tabblad ‘terugboeken’ klikken. Daarna vul je het bedrag in wat je wilt terug boeken en vervolgens vul je je persoonlijke gegevens in. Let wel goed op dat je de correcte gegevens invult anders duurt het langer voordat het op je rekening is gestort. Voor het terugboeken van bedragen op je rekening wordt wel een bedrag van 5 euro voor administraiteve kosten gerekend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top